Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Eigenbouw, bezig met poseren.De klepel in wording!. Foto is geplaatst door SJB533 op 06-11-2012 om 14:36:39, met 9 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 Hemos

2.066 foto's van @SJB533

SJB533
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Eigenbouw, bezig met poseren.

De klepel in wording!

Reacties

deerefan
Ie mist de vijzel sjoerd 😃
SJB533
@deerefan
1, zon ding zit niet voor
2, afvoer moet ik nog aan beginnen
marcoMFFAN
Ik, SJB533 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Landbouw miniaturen 1:32 Eigenbouw (Poseren) naar Tractoren Landbouw miniaturen 1:32 Hemos (Poseren)
SJB533
@Dickt en @MarcoMFFan
Mijn dank!
marcoMFFAN
Zeer graag gedaan 😛
heb je er iets van een tekening met maten er bij of doe je het uit boeken?
SJB533
@marcoMFFAN
Beetje van foto's (moeten ze wel vindbaar zijn :?) en een beetje uit t koppie. Klepelbak zelf is wel zo'n beetje klaar. Dus morgen of overmorgen maar eens op de zaak kijken, denk ik. Zit nu met de Hemos-specifieke koppeling en de montage van de afvoer. Camera mee en dan wellicht toch maar tekenen 😃
marcoMFFAN
@SJB533
zo doe ik het ook, van foto's en op het werk op meten.
SJB533
@marcoMFFAN
Is het makkelijkst inderdaad. Zo is de Eicher, waar de poot aankomt, ook gebouwd. Ronnie had destijds zelf een 3088, dus wat is er simpeler, dan de schuur in lopen. Heb m ook nog geholpen met de maten van de cabine.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Hemos ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!