Foto van een Fiat 411R, bezig met poseren.411 smalspoor. zijn die binnenplaten van de velg origineel zo bij smalspoor?en zit het stuur op zijn kop of klopt eriets niet?3 spaaks ijzer stuur?

Fiat 431R

450 foto's van @fiatfan

fiatfan
Foto van een Fiat 411R, bezig met poseren.
411 smalspoor. zijn die binnenplaten van de velg origineel zo bij smalspoor?
en zit het stuur op zijn kop of klopt eriets niet?
3 spaaks ijzer stuur?

Reacties

guy
@fiatfan

Dit is dan een 431R, ja, binnenplaten van de achtervelgen zijn origineel voor zo een smalspoor. Stuur zit er omgekeerd op inderdaad, mijn 411R en mn broer dezijne hebben allebei een 3 spaak ijzeren stuur, de eerste hadden zo'n stuur, erna is het een 4 spaak ijzer met buitenkant bakkeliet, en de laatste uit de serie hebben een 3 spaak stuur, en dan volledig in bakkeliet (zwart)
FiatGek
Nieuwe aanwinst? 😄
fiatfan
@FiatGek nee, maar als je een fiat ontdekt in je eigen dorp die er niet al te veel zijn, dan moet hij evenop de foto. Hij is wel te koop dacht de medewerker...
rudy
@fiatfan
nen 431 R marcel,rechte flenzen zijn origineel
FiatGek
Wel een leuk ding trouwens! Lekker klein 😛
fiatfan
Ik vond het ook een heel leuk ding. stond enige tijd stil en liep gelijk als een zonnetje!
fiatfan
Ik, guy en brother3428 hebben dit object verplaatst van Tractoren Fiat 411R (Poseren) naar Tractoren Fiat 431R (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 431R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!