Foto van een Takeuchi TB 070. bezig met erf schoon maken. Foto is geplaatst door fendt309 vario op 25-11-2012 om 14:05:28, met 7 reacties.

Takeuchi TB 070

187 foto's van @fendt309 vario

fendt309 vario
Foto van een Takeuchi TB 070. bezig met erf schoon maken

Reacties

trekkerfanz-h
Ja zo kan het ook ff een jaartje opsparen en dan mooi met de kraan het eraf batsen 😃
fendt309 vario
@trekkerfanz-h ja moet je niet te vaak doen hè 😃 dan blijft het leuk. Gaat ook wel lekker zo met de kraan word je nie moe van
ad65
Trekkerfanz-h hier te minste wordt nog wat gedaan, maar ik veel erven waar bijna niets wordt gedaan,oude prikkeldraad bande plastic en nog meer rommel op een hoop met onkruid van jaren oud is geen zicht voor een boeren bedrijf,dan denk ik wel hou ziet het daar binnen eruit.
fendt309 vario
@ad65 er is dan geen binne maarhu een swijne stal 😃
CaseCS130
Mooi ding hoor die kraan. Als je nog zo eentje te koop weet staan houd ik me aanbevolen.
fendt309 vario
@CaseCS130 zullen er vast nog wel tekoop zijn maar zullen wel duur zijn. Deze kraan is ook al 12 jaar oud maar opnieuw gespoten bij aankoop 1 jaar geleden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Takeuchi TB 070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!