Foto van een Massey Ferguson 135, druk bezig met Poseren. De foto is met de gsm gemaakt maar dit is een prachtig opgeknapt trekketje!

Massey Ferguson 135

NHtvt135
Foto van een Massey Ferguson 135, druk bezig met Poseren. De foto is met de gsm gemaakt maar dit is een prachtig opgeknapt trekketje!

Reacties

ford5000
Donders wat een mooie!!!!
Ondanks de GSM kwaliteit toch een welverdiende +1.
shovel-joopie
Zeker een mooi torreke ook van mij een +1
ford5000
@NHtvt135 Geloof ik graag. Het is nu al een schitterende trekker!
NHtvt135
@ford5000 kheb nog een foto van de andere kant er ook opgezet!
NHtvt135
@warmerbros zou u me wat uitleg kunnen geven over "multi power", wat is het eigenlijk??
Ik zou er graag wat meer over weten, alvst bedankt!
warmerbros
@NHtvt135 zo dat is een hele mooie trekker, multi power is een soort speedshift of overdrive,het is een hendeltje wat je bv volgas overhaald en dan kan je onder belasting opschakelen en terug schakelen je heb dan als het ware extra versnellingen die je onder belasting kan gebruiken zonder dat bv de trekker stil hoeft te vallen
NHtvt135
@warmerbros ooh oke, zat dit alleen op de 135?
multi power was dan een optie?
Jaa trekker is net opgeknapt zal er binnekort eens een duidelijk foto van maken maar nu staat ie lekker binnen in de geisoleerdde schuur, daar is het goed te doen, toch al bedankt weer iets bijgeleerd!
warmerbros
Denk dat deze bij Jan Breider te koop stond een paar jaar geleden,is echt mooi geworden, de multipower was een optie en op de engelse trekkers waren ze populair omdat ze op de weg lekker hard liepen denk dat deze ook tegen de 40 aan loopt dat was best snel voor die tijd,tegenwoordig rijden ze allemaal minimaal 40, de multipower zat al op de 35x en op de hele 100 serie was het een optie,denk alleen niet op de 130 dat weet ik niet zeker,ik heb een franse 188 die loopt minder snel met de multipower als een engelse versie
warmerbros
Ok zo dik gezaaid zijn ze niet meer die multipower 135ers,ook niet meer opruimen houden altijd hun waarde
NHtvt135
@warmerbros idd deze zal niet weg gaan, nu staat de teller op 3 we hebben ook nog een 135 zonder mp en een 133, die andere 2 kunnen we niet missen, en deze is te mooi om te laten werken, mooi voor toertochten!
warmerbros
Dat is ook zo ze zijn zo makkelijk en handelbaar en ze lusten maar een beetje diesel
mf topper
Ik heb een mooie gevonden. +1
NHtvt135
@mf topper bedankt, binnekort meer fotos ervan. In de loop van de week.
Thomas88
Prachtige trekker, echter als het een Engelse is jammer dat de kleur niet helemaal goed is...

Maar ziet er netjes uit!
powertje
@Thomas88 mag ik vragen wat er niet klopt aan het kleur?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!