Foto van een New Holland T 7.270, bezig met ploegen / eggen.. Foto is geplaatst door charel op 13-12-2012 om 18:45:50, met 11 reacties.

New Holland T 7.270

charel
Foto van een New Holland T 7.270, bezig met ploegen / eggen.

Reacties

WimVJ
Even die blok eraf halen en opnieuw een foto maken 😃
charel
@WimVJ Voorwat?
WimVJ
Krijgt hij het dan nog omhoog? wel prachtige trekker!
charel
Ja omhoog kijgen is geen probleem hef in voor 10ton als ik me niet vergis teminste.
WimVJ
Prachtig die T7 serie!
markhunnekens
Als een Fendt 916 vario tms een 6 schaar ploeg met vorenpakker kan trekken.. moet deze new holland toch wel spelen met die 6 schaar ofniet? Of is 't zware grond?
charel
12 km per uur. ik heb een filmpje geplaatst ook, maar op het filmpje ploeg ik tegen de richting in van hoe de aardappelen geplant waren waardoor ik minder snel kan rijden. In goede omstandig heden 12 per uur aan een 1300 toeren.
jeroen13
@charel amai nog is zuinig ook! prachtige trekker! broers van me lief ploege met een 7 in droge omstandig heden maar in natte met een 5
930triplemaaier
@charel 12km/h? dan slijt op de zand je de ploeg onder je gat vandaan
charel
Gaat goed. Uiteindelijk rij je niet voortdurend 12 alleen als ze met de zaaier te dicht op je hielen komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.270 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!