Foto van een Dewa kipper.. Foto is geplaatst door 967BJW op 26-12-2012 om 21:45:33, met 13 reacties.

Dewa kipper

967BJW
Foto van een Dewa kipper.

Reacties

deerefan
Ziet er stevig uut zo met 2 hydr. cilinders 😄
jmos
@deerefan
lijkt me alleen snel krom gaan als je de grond inzakt met de kieper. zit op een naar mijn idee nogal kwetsbare plek.
Valtra-Fordpower
@jmos Als de bak omlaag is liggen de cilinders meer vlak.
jmos
@Valtra-Fordpower
dan alsnog wel
kees 956
@jmos zon cilinder gaat ingeschoven nog niet zo 1-2-3 krom
jmos
@kees 956
nee. weet ik. maar dat betekend niet dat je hem dan ook zo kunt belasten. 😛
selten
@jmos
Je moet wel heel lomp zijn als je ene cilinder krom wilt krijgen, Dit zal niet zo vlug krom gaat, ofja, er zou dan bijvoorbeeld een heel vervelend grote steen op de foute plaats moeten liggen als hij viel. Maar je wou het waarschijnlijk ook om kunnen bouwen dat de cilinders aan de binnenkant zitten.
+1
Husqvarna
Scheelt dat de bak niet zo gauw zal torsen, Volvo-BM heeft in het begin met 1 cilinder gewerkt, uiteindelijk hebben ze er toch voor 2 gekozen, alleen zitten ze aan de buitenkant van de bak bevestigd. Zandauto's hebben ook vaak 2 cilinders.
Fendt 311 LSA
@jmos Ik heb een tijdje met zo een dewa kar gereden van 1982. 100 keer overladen de grond stroomde er gewoon af, en nog elke dag word dat ding gebruikt, niet kapot te krijgen.
jmos
@Fendt 311 LSA
overladen? Bovenstaande is geen overlader toch?
Maar ik weet dat dewa kwaliteit maakt ja. 😄 alleen het silagewagen idee is niet zo hier. hier hebben ze liever simpele kiepers dat de shovel het moet verdelen.
Fendt 311 LSA
@jmos overladen als in teveel laden.
jmos
@Fendt 311 LSA
oja. 😛 op die manier ja. 😄 keer dwars over de rijen rijden, en dan helemaal stampvol laden. en dan met kiepen de trekker de lucht in. 😄 heb het ook wel eens gezien. 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Dewa kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!