Foto van een Mc-Cormick D 439. Zie topic http://www.tractorfan.nl/topic/50838/1/. Foto is geplaatst door Fendtgek op 27-12-2012 om 19:06:00, met 10 reacties.

Mc-Cormick D 439

Fendtgek
Foto van een Mc-Cormick D 439. Zie topic tractorfan.nl/topic/50838/…

Reacties

basia
Drukgroep kapot ?

Als hij warm goed vrijkoppelt ;dan koppelt hij koud ook goed vrij maar blijft de plaat waarschijnlijk iets kleven omdat ie iets vettig is zoals al iemand eerder gemeld heeft . ( Althans naar mijn mening )
Fendtgek
@basia

En dan zou er dus een andere drukgroep in moeten?
caseih212
@Fendtgek de afstand tussen het koolstoflager en de drukgroep is ook te groot, doorgaans wordt dit afgesteld op 2 mm. Je zou ook de drukgroep en koppelingsplaat even kunnen demonteren om te kijken hoe het eruit ziet (dit kan allemaal vanuit het kijkgat aan de onderkant, ZONDER de trekker doormidden te halen) 😄
Fendtgek
@caseih212

Oke, het zou mooi zijn als dit via het kijkgat kan. Hiervoor moet ik eerst die bus eraf halen die je nog net kan zien, en dan kan hij eraf denk ik?
caseih212
@Fendtgek Ja die klem-mof haal je gewoon los (bouten eruit) en dan schuif je hem zo aan de kant, waarna vervolgens de as er zo uitgetrokken kan worden. Daarna draai je de drukgroep los 😄
Fendtgek
@caseih212

Het lijkt erop dat het nu goed is. Heb de drukgroep er nog niet uit gehad, maar heb net de hoogte en de vrije slag van het pedaal volgens het boek afgesteld, en hij deed het vandaag goed. Morgen maar eens weer kijken na een koude nacht.
jmos
@Fendtgek
deed hij het trouwens nog goed?
Fendtgek
@jmos

Nee helaas. Heb er nog niet veel aan gedaan laatste tijd, maar tijdje terug deed hij het weer precies hetzelfde.
jmos
@Fendtgek
dat is jammer. dus hij ontkoppeld nog steeds niet na een tijdje stilgestaan te hebben. ik denk dat het toch het beste is de drukgroep plus platen eruit te halen en de platen te bekijken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!