Versnellingsbak klaar en in elkaar. Aftakaskoppeling gereviseerd en gemonteerd, koppelingshuis zit er weer tegen. Vloeistofkoppeling ook weer gemonteerd. Alles met nieuwe lagers, keerringen en waar no

Fendt 614s

Fendt_favorit
Versnellingsbak klaar en in elkaar. Aftakaskoppeling gereviseerd en gemonteerd, koppelingshuis zit er weer tegen. Vloeistofkoppeling ook weer gemonteerd. Alles met nieuwe lagers, keerringen en waar nodig nieuwe onderdelen. Nu bezig met drukgroep weer in elkaar te zetten met nieuwe koppelingsplaat enz., en dan kan hij weer tegen elkaar.

Reacties

jmos
Komen nog andere banden onder mag ik hopen????

Verder ziet het er goed uit als ik de beschrijving zo lees. kan er dus weer jaren tegenaan. 😄
Fendt_favorit
@jmos

Die wielen zitten er puur onder voor reparatie. Is makkelijk te verrijden, en zo is hij stuk lager.

Deze banden komen achter eronder, zitten nu al op de velg.
jmos
@Fendt_favorit
oja. kan ook mooi ja. 😄
Ben blij dat onze renault niet zo ver uit mekaar hoeft. moet gelukkig alleen een andere koppeling in. alleen wat te lang door gereden dus allemaal groeven erin. 😞 gelukkig weinig los te halen. bij renault kan de cabine voorover. paar stangen los, een kabeltje, wat schroeven en hij kan omhoog. 😄 en dan nog een paar schroeven en hij is in tweeën. 😄
Fendt Farmer 2E
@Fendt_favorit schiet al aardig op zo te zien, voorbanden zijn toch nog goed? ik heb de cabine bijna van de 610 af. moet een nieuwe slangklem tussen het uitlaatspruitstuk, waar kan ik deze bestellen?
Fendt_favorit
@Fendt Farmer 2E

Bedoel jij dat stukje hittebestendige slang tussen die 2 uitlaatspruitstukken? Die moet ik ook nog hebben, val je van achterover wat die kosten. Kun je gewoon bij Abemec bestellen.
Voorbanden zijn nog goed ja. Komen later keertje nieuwe op, als hij helemaal gespoten is.
Fendt Farmer 2E
@Fendt_favorit ja dat stukje hittebstendige slang, wat kost die dan? oke, wordt wel mooi als deze straks op is gespoten, doe je er ook cabine op maken of alleen beugel?
heb jij nog meer onderdelen liggen, zal wel PB sturen
Fendt_favorit
@Fendt Farmer 2E

Even uit mijn hoofd gezegd richting de 100 euro, dacht nog wel meer zelfs. Maargoed, die hebben we evengoed nodig, zonder gaat t niet 😛.

Ja idd! Er komt alleen zo`n origineel frame op.
Fendt Farmer 2E
@Fendt_favorit nee idd, zonder gaat het niet, ja ik rijd de zomer ook met dah frame rond en volgend jaar de peko opknappen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 614s ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!