Foto van een Kuhn GA 8521, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door newhollandtsa op 31-12-2012 om 13:08:17, met 16 reacties.

Kuhn GA 8521

newhollandtsa
Foto van een Kuhn GA 8521, bezig met poseren.

Reacties

fendt309 vario
Das toch een hark met hydro aandrijving.
newhollandtsa
t6080
@newhollandtsa mag ik vragen waarom jullie voor een hydrolischt hark gekozen hebben? het is niet om de breeten denk ik?
newhollandtsa
@t6080 nee kwa breedte op een normale maakt niet heel veel uit. dit is haast onderhoudsvrij en we kunnen nu veel harder rijden met harken. we zaten te twijfel tussen 4 elements alleen de prijs daar van is heel hoog, toen hebben we beslolen om dit te doen om capaciteit
fendt309 vario
@newhollandtsa dat klopt heb op mijn stage ook een hydro hark, denk dat dat dezelfde is als deze maar daar kun je gewoon bijna 20 km mee rijden. Een de breedte is verstelbaar. Heeft deze dat ook ??
newhollandtsa
@fendt309 varioJa klopt hier zit gewoon een bedienigs kastje bij. waarmee je de hark hoogte en breedte mee kan verstellen. hoe hard we kunnen rijden met harken hebben we nog geen idee bij want we hebben hem nog maar net 3 week, we dachten zelf ook iets van 15 18 kmh
t6080
@newhollandtsa okj dus echt voor de snelheid en onderhoud das denk ik het grootsten plus pund! wand onze buuren hebbe deze machiene ook maar wij zoon Lely Hibiscus 1015 CD Profi en wij rijden harden dan hij zegmaar maar ja jo het is allemaal wat. hoe breet is deze?
newhollandtsa
@t6080 oke. deze is 8.50m
JordiValmetValtra
@newhollandtsa

Dan zijn jullie ook nog wel ff aan het rijden geweest om de hark op te halen of niet? Of zie ik het verkeerd dat er een sticker van de Holvo op zit?
newhollandtsa
@JordiValmetValtra Haha klopt ik heb er 3.5 uur over gedaan naar lettele
JordiValmetValtra
@newhollandtsa

Hahahah ja ik wist dat de Holvo z`n hark te koop had en zag hem nu hier en dacht de stickers te zien. Was er niet dichter in de buurt een geschikte hark te koop dan?
newhollandtsa
@JordiValmetValtra oke, ja klopt hij komt daar weg, frontmaaier komt daar ook weg dus komen er wel vaker. Euhm ja de prijs was erg goed en hij was nog nieuw dus dan maakt die afstand verder ook niet zo heel veel uit, het viel mij nog mee eerlijk gezegd hoe lang ik er over deed 😄
newhollandtsa
@JordiValmetValtra Jullie trekkers komen er zeker ook weg? Ik denk dat we er dit jaar nog wel een keer heen gaan voor een andere schudder
JordiValmetValtra
@newhollandtsa
Ja 1 van onze trekkers komt daat vandaan, de andere Valmet daar ook altijd voor onderhoud. Ja dat Kuhn spul is wel goed dus scheel al dat je er niet zo vaak heen hoeft te rijden.
newhollandtsa
@JordiValmetValtra oke, nee wij komen verder ook nooit met een kuhn machine bij de dealer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn GA 8521 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!