Foto van een Ford 8730, bezig met poseren.Scheepers, Oud gastel  2011. Foto is geplaatst door Martin Holland op 03-01-2013 om 14:58:46, met 8 reacties.

Ford 8730

Martin Holland
Foto van een Ford 8730, bezig met poseren.
Scheepers, Oud gastel 2011

Reacties

DennisVanDerSteen
Die rijdt nu hier in de buurt:
Martin Holland
He ja, da's grappig. Ik wist eigenlijk niet eens dat Scheepers hem niet meer had, maar zo vaak zie ik ze ook weer niet. Een geweldige trekker, maar echt heel gaaf was deze toch niet meer, vond ik.
DennisVanDerSteen
Wordt deze winter weer opgeknapt volgens mij, Martin.
newholland6640
@DennisVanDerSteen

Ik hoop het!
Martin Holland
Ik hoop ook mee!
ford5000
Ik ook!
Hij kan wel wat TLC gebruiken.
Met name de cabine zit een mooie partij uren in om die weer hard en strak te krijgen.
Wel een aparte voor Nederlandse begrippen, met de oude constant mesh bak uit de TW serie.
jd unstyled
Binnenkant van de cabine zag er voor zijn leeftijd nog keurig uit. Maar de buitenkant is wel een ander verhaal. Trekker draaide bij Scheepers in oud gastel niet veel uren maar er reed wel jan en alleman mee.Ze hebben daar ook een john deere en een fendt 922 die worden wel goed onderhouden, hebben ook een vaste chauffeur

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8730 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!