Foto van een Muir-Hill 161, bezig met poseren.Jammer dat ik er niet meer foto's van gemaakt heb, want dit was echt iets aparts.  Muir Hill 161 op een Ritchie-veiling op de Maasvlakte, begin jaren 90.

Muir-Hill 161

Martin Holland
Foto van een Muir-Hill 161, bezig met poseren.
Jammer dat ik er niet meer foto's van gemaakt heb, want dit was echt iets aparts. Muir Hill 161 op een Ritchie-veiling op de Maasvlakte, begin jaren 90.

Reacties

Gerrit GBo
@Martin Holland Prachtige serie foto's, complimenten!!
806
@Martin Holland Prachtige foto, kans is groot dat deze 161 van loonbedrijf Hoogland is geweest zijn er 2 van nieuw verkocht in Nederland .
806
@Martin Holland Prachtige foto, kans is groot dat deze 161 van loonbedrijf Hoogland is geweest zijn er 2 van nieuw verkocht in Nederland .
keeko
@806 Wat er op de Maasvlakte geveild word, komt niet alleen uit Nederland en moet bij mijn weten zelfs nog ingevoerd worden.
Wellicht dat uiterlijke kenmerken wel kunnen gevestigen dat het om een Hoogland trekker gaat.
806
@keeko Dat snap ik maar ik zie wel kenmerken vandaar !
kace
Die is van ploegmakers geweest

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Muir-Hill 161 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!