Foto van een Ford TW 35, bezig met poseren.Zonde zeg, zo'n monumentale trekker en dan zo vern..met die kleine voorwieltjes en die lelijke achterspatborden.   TW 35 op de trekker-trek in Oudenhoorn 199

Ford TW 35

Martin Holland
Foto van een Ford TW 35, bezig met poseren.
Zonde zeg, zo'n monumentale trekker en dan zo vern..
met die kleine voorwieltjes en die lelijke achterspatborden. TW 35 op de trekker-trek in Oudenhoorn 1996.

Reacties

aldertjd
Het heeft wel wat maar et ziet der niet uit
GROENEDEERE
Hoezo verneukt??? Toendertijd werd er mee gewerkt.
mickheijboer
@Martin Holland Toch heeft dat bedrijf ze een 2de kans gegeven. Ze hebben van meerdere nieuwe schade trekkers weer een paar goede gemaakt. Deze hebben op een schip slagzij gemaakt waardoor ze flink beschadigd waren en zo hebben hun ze weer gekocht.
manus
@Martin Holland

@mickheijboer

Is van Dirk Ras uit Oude-Tonge

Met linksachter de sleepwagen van Tholen De Stille Kracht
mickheijboer
@manus Ja deze was van Dirk Ras dat klop de foto is nog voor mijn tijd dat ik aan trekkertrek mee deed. Hadden echt een berg TW's rijden in die tijd.
manus
@mickheijboer

Ik ben in 1997 gaan rijden toen kwamen ze ook op Tholen machtig sterk was deze het zelfde jaar hebben we ook in Oudenhoorn meegedaan was wel een hele belevenis toen!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford TW 35 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!