Foto van een Doppstadt Trac 160, bezig met poseren.Een thuiswedstrijd voor mij op 18 juni 2000: enkele Doppstadt trac's bij importeur Pols-Zuidland.

Doppstadt Trac 160

Martin Holland
Foto van een Doppstadt Trac 160, bezig met poseren.
Een thuiswedstrijd voor mij op 18 juni 2000: enkele Doppstadt trac's bij importeur Pols-Zuidland.

Reacties

huub
Zijn die uberhaupt wel verkocht in NL?
Super! Jammer dat dit nooit een hit is geworden.
walker1
Volgens mij waren ze behoorlijk aan de prijs en technisch een gemoderniseerde MB trac. Dus duur en niet de modernste techniek, tja dan is het niet gek dat het geen hit wordt.

Maar er zullen er wel een aantal verkocht zijn, pand op de foto is Pols en die zijn Doppstadt dealer. Verkopen in ieder geval zeven en schredders van Doppstadt, maar of ze die trekkers ook nog verkopen, volgens mij niet, worden ook niet gebouwd.
mb-tracgek
@martinholland zijn die nog te koop of zijn ze er niet meer
Schluterfan
@mb-tracgek

Bestaat, jammer genoeg, niet meer.

@Walker1

210.000 gulden, midden de jaren 90. Begrijpelijk dat er niet zo veel de weg naar Nederland vonden, als ze er al verkocht zijn...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Doppstadt Trac 160 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!