Foto van een Ursus 1224, bezig met ploegen met een Kverneland vierschaar rondgaande ploeg, in de poolse Weichseldelta, januari 1999.

Ursus 1224

114 foto's van @ronald73

ronald73
Foto van een Ursus 1224, bezig met ploegen met een Kverneland vierschaar rondgaande ploeg, in de poolse Weichseldelta, januari 1999.

Reacties

bartjan82
Oeioei.... en de pool die ploegde voort................
JD3010
Dit heeft volgens mij ook niet zo veel zin.
a3vandiejen
Mooie foto,maar wel een beetje nat
ronald73
@JD3010
Als boer zal jij ongetwijfeld ook wel eens dingen meemaken die je van tevoren graag anders had willen zien 😉
Half november, toen net de suikerbieten waren gerooid, kwam een uitzonderlijk vroege, strenge en lange vorstperiode (vele boeren hadden dat najaar de bieten niet kunnen rooien, honderden hectares waren blijven zitten). We konden pas in januari het land weer op. Hadden we niet van deze dagen gebruik gemaakt, dan was het weer gaan vriezen en zouden we pas in april de volgende kans hebben gekregen om het restje af te kunnen ploegen. Nu was de grond tenminste een beetje redelijk verweerd in het voorjaar.
ronald73
@a3vandiejen

Haha, ja, maar onder het water was het wel hard.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ursus 1224 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!