Foto van een International 533,Kan ik de hefstangen onderaan vastmaken door de kogels van de trekstangen zodat de heft hoger komt met bijvoorbeeld kleine pakken persen??

International 533

rickjd
Foto van een International 533,

Kan ik de hefstangen onderaan vastmaken door de kogels van de trekstangen zodat de heft hoger komt met bijvoorbeeld kleine pakken persen??

Reacties

Corne S
Dat past denk ik niet. De kogel is breder dan de heftstang.

Wat wij weleens doen, is de hele trekstang en hefstang eraf gooien. Dan heb je er geen last van.
Case5130
Wat je ook kan doen is de trekstangen boven de pinnen in de hefstangen doen, dat doen wij ook altijd bij de mesttank
inter-Eric
@rickjd oog bovenaan de trekstang lassen,waar je de hefstang aan vast kunt zetten
ErDee
Je hebt verder naar voren toch nog een gat voor de hefstangen?
inter-Eric
@ErDee dan komen ze toch niet hoger??????????
rickjd
Allen bedankt voor de info. Hefarmen eraf halen kan wel maar omdat ik vaak snel moet wisselen doe ik dat niet, S'ochtends paar uur schudden en dan om 1 uur de pers erachter hangen en dan ook nog die hefarmen eraf halen om ze de volgende dag er weer op de zetten ga ik niet doen. Denk dat als het niet past gewoon de hefstang aan de kogel vast maak met een stukje ijzer ertussen ofzo
Valtrapowerr
Een dun krentebroodje tussen je trekstangen en dan je hef armen een kwartslag draaien en ze zo daarop monteren, kan ook.
newholland6640
@rickjd

Met de pin waarin je hem nou vast hebt zitten kun je toch gewoon in de kogels doen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 533 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!