Foto van een Fendt 275 S, bezig met restaureren na een dashbordbrandje,. Foto is geplaatst door Rene schut op 10-01-2013 om 21:17:57, met 10 reacties.

Fendt 275 S

140 foto's van @Rene schut

Rene schut
Foto van een Fendt 275 S, bezig met restaureren na een dashbordbrandje,

Reacties

a3vandiejen
Ziet er al netjes uit
Rene schut
@a3vandiejen ja dat wel maar een hele puzzel met die nieuwe kabelboom en zekeringkast. had hem gekocht met brandschade.
lindehydrocart30
Schiet mooi op rene, word wel wat 😃
Rene schut
@lindehydrocart30 zaterdag gaat hij weer lopen de kontrelemeters zijn aangesloten ed. Er komen nog passende banden op zijn nood wielen.
Fendt_favorit
Super! Mooi project zo, renderend werk!
a3vandiejen
M,n neef heeft de kabelboom bij mij gedaan met een tekening van internet .
Rene schut
@a3vandiejen Heb een werkplaatshandboek op de kop kunnen tikken staan veel plaatjes in en stroomschema,s maar het blijft toch zoeken als je hem niet zelf uit elkaar gehaald hebt.
Schluterfan
@Rene schut

Heb eens de complete elektriciteit van een Same Corsaro 70 (of zoiet) moeten herleggen op stage, zonder schema, wat een elende... Maar opt einde vant spelletje gingen de toeters en bellen toch 😃
Rene schut
@Schluterfan Ja dat is een hele klus, de cabine zit er nu ook op ben met de bekleding bezig heb alleen nog geen hemelbekleding voor het dak dus dan voorlopig maar zonder, het kunstofdak gaat er al wel op om droog te kunnen zitten. De toeters en bellen doen het hier ook al maar de werklampen zitten aan de cabine dat duurt nog effe.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 275 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!