Foto van een John Deere 6210RE, bezig met poseren.Fliegl test de 6210RE aan zijn elektrisch as aangedreven wagen.Even reclame maken voor de fotograaf:https://www.facebook.com/LandwirtschaftImLkrAltott

John Deere 6210RE

Foto van een John Deere 6210RE, bezig met poseren.
Fliegl test de 6210RE aan zijn elektrisch as aangedreven wagen.

Even reclame maken voor de fotograaf:
facebook.com/LandwirtschaftImLkrAltotting/

Reacties

selten
E staat voor een elektronica aansluiting voor de elektrisch aangedreven as?
@selten zit een elektriciteitsgenerator in de trekker, achteraan 230/380V stekkers + de nieuwe landbouwstekker voor machines aan te drijven via isobus.
Als je meer wil weten PB me.
rickjd
Quote @StijnTheDeereDriver:
6210RE

E ?
@rickjd elektriciteit 😉
zit een elektriciteitsgenerator in de trekker, achteraan 230/380V stekkers + de nieuwe landbouwstekker voor machines aan te drijven via isobus.
rickjd
Oh okee , bedankt voor de info
_adams
@StijnTheDeereDriver
Mag dat toch nog die elektrische aansluitingen? Bij de vorige series hadden ze het ook maar ze hadden geen aarding dus daardoor was deze niet verder in productie gegaan. (Zijden ze toen tegen mij). Hoe zit het dan bij deze serie met de aarding?
@_adams Ik zou het niet weten.
Maar ik vermoed dat het systeem zelf zo intelligent is voor een spanningslekkage te detecteren en zichzelf veilig te stellen. Ze zijn nooit gestopt met de 74/7530 E-Premium te bouwen, deze reeks is toen gewoon uit gekomen.
In België loopt er 1, in Duitsland weet ik dat er 5 lopen alleen al bij 1 JD dealer (7530 E-Pre).
_adams
Ok bedankt!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6210RE ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!