Foto van een Fendt 102 S, bezig met poseren op de Dorsdag in Bladel 2013.. Foto is geplaatst door ArnoFendt op 13-01-2013 om 21:00:18, met 8 reacties.

Fendt 102 S

ArnoFendt
Foto van een Fendt 102 S, bezig met poseren op de Dorsdag in Bladel 2013.

Reacties

wvdh
dookie
Haha jazeker das de mijne en de guldner van @guldner ads op de bak 😛 @ArnoFendt zit jij toevallig bij de vetnippels omda je uit reusel komt 😛 ?
fendt926power
Ik was er gister ook mee dun fiat,
ArnoFendt
@dookie

Nee, ik zit niet bij "De Vetnippels".
Ik ga samen met mijn schoonvader en schoonbroer zo af en toe met de oude machines op pad (al dan niet met een paar kennisen met de DARIS vrachtwagen). Ben wel lid van "De Grenslandtrekkers" uit Arendonk/Reusel, welke elk jaar bij De Roesthoeve in Arendonk een tractorshow in juni en een ruil/rommelmarkt in september organiseren.
dookie
@ArnoFendt ooh jah had gekenne want die kome ok allemaal van reusel volgesmij 😉.. ooh kijk jah de daris vrachtwagen heb k volgensmij wel is gezien en die ruilbeurs ben ik ook wel is ooit geweest:P en de fendt af en toe voor de sleepwagen zie k op de foto's 😉
ArnoFendt
@dookie

Ik doe meestal zo'n 6 à 7 wedstrijden per jaar met de Fendt 307LS van mijn broer. Voornamelijk in de 3,5ton en soms in de 4ton.
fendt farmer309c
Mooie trekker dookie topper

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 102 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!