New Holland CX 8090, met in de achtergrond een Claas Lexion 570 en Fendt 930 vario, bezig met maaidorsen.Loonbedrijf Neyt uit Oosteeklo (B)

Combine Meerdere

Mick Jaguar
New Holland CX 8090, met in de achtergrond een Claas Lexion 570 en Fendt 930 vario, bezig met maaidorsen.
Loonbedrijf Neyt uit Oosteeklo (B)

Reacties

timme936
Die mannen laten blijkbaar hun rupsen steken in de zomer, toch ook een dure affaire als je wat baan moet afleggen dan...
fendtinterfan
@timme936 als je veel rechtdoor rijdt valt het wel mee.
Mick Jaguar
@timme936 De combines worden vervoerd op speciaal daar voor gemaakte diepladers, dus op de weg geen probleem van slijtage en trage snelheden. Ze komen ook goed van pas in de mais, want ze zijn soms ver van huis aan de slag. Deze zomer reden bijna al de loonwerkers hier met rupsen in de oogst en dat was nodig want op de meeste plaatsen lag het veel te nat. In de mais kun je dan eventueel wachten tot het droger is, als de tarwe rijp is en het graan is droog, dan moet ze af, dan ga je niet wachten of zitten knoeien op banden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Combine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!