New Holland TX 65, bezig met mais dorsen.Sproei- en loonwerken Kristof Willems uit Evergem (B). Foto is geplaatst door Mick Jaguar op 15-01-2013 om 20:22:30, met 7 reacties.

New Holland TX 65

Mick Jaguar
New Holland TX 65, bezig met mais dorsen.
Sproei- en loonwerken Kristof Willems uit Evergem (B)

Reacties

CaseSound
Weetje hoe loei irritant is als je 40 fotos per dag plaatst ? en dat dan nog allemaal op het zelfde tijdstip.
JD 6430 The Best
@CaseSound wat maakt dat nou uit? Je hoeft ze niet allemaal te bekijken toch? Er staat nergens dat dat niet mag, en als het niet allemaal dezelfde fotos zijn, dus wat gevarieerd, is het toch helemaal niet erg
Mick Jaguar
@CaseSound Elk zijn gedacht over irritant zijn, ten eerste plaats ik er geen 40 per dag, ten tweede is dit een site om foto's op te plaatsen, dus dit is wat ik doe en ten derde als het je irriteert, zet je pc af en ga slapen, dan wordt je automatisch niet meer geirriteerd. Groeten.
Mick Jaguar
@JD 6430 The Best Thanks, dat vind ik ook. 't Is hier wel een site van Pietjes Precies heb ik al gemerkt. Post je een foto waar toevallig meerdere machines op staan beginnen ze te zagen, nu beginnen ze al te zagen als je er gewoon een aantal post, om nog maar te zwijgen van de soms simplistische commentaren. Zucht.
tractorfreek
@Mick Jaguar

Zwijg er mij van, gewoon niet op ingaan ben ik al gewoon.
XC 70
@Mick Jaguar
groot gelijk !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TX 65 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!