Foto van een County FOURDRIVE, bezig met poseren. Dit was een kruising tussen een county rups en de Super 4. Zijn er toch nog verschillende van gebouwd. Bestuurd met hendels net als een rups, aandrijving naar  voren door een ketting die door een oliebad liep. Mijn Power Major County zit tussen deze trekker en de County Super 4 in. levensgevaarlijk op de weg natuurlijk, maar laten we er maar vanuit gaan dat het in 1954 nog niet zo druk op de weg was...Graag nieuwe map aanmaken Conty Fourdrive A U B.

County Fourdrive

Foto van een County FOURDRIVE, bezig met poseren. Dit was een kruising tussen een county rups en de Super 4. Zijn er toch nog verschillende van gebouwd. Bestuurd met hendels net als een rups, aandrijving naar voren door een ketting die door een oliebad liep. Mijn Power Major County zit tussen deze trekker en de County Super 4 in. levensgevaarlijk op de weg natuurlijk, maar laten we er maar vanuit gaan dat het in 1954 nog niet zo druk op de weg was...Graag nieuwe map aanmaken Conty Fourdrive A U B.

Reacties

Valtra-Fordpower
Ik, dickt en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren County Onbekend (Poseren) naar Tractoren County Fourdrive (Poseren)
SJB533
Ik, dickt en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren County Fourdrive (Poseren) naar Tractoren County Fourdrive (Poseren)
marcoMFFAN
😃 😛 Jammerrr
boegie
En dan ging het net zoals met een rups dat aan een kant de wielen sneller gingen draaien of aan de andere kant stil staan? Lijkt me wel snel slijten dan.
koendexta
@rpcounty
Hoeveel county tractoren zijn er eigenlijk gemaakt?

MVG Koen
RPCounty
@koendexta ik denk plm 50000 stuks. Mijn 1474 TW heft in ieder geval een serie nummer boven 48000. County serienummers volgen elkaar trouwens gewoon op. Het is niet zo dat elk model een eigenserienummerlijn heeft. De trekker werd besteld, dan werd er een nummer aan toegekend en daarna werd hij gebouwd. Aan de hand van die aanvragen lopen de serienummer. bijvoorbeeld een 754 kan wel een serienummer hebben wat opgevolgd wordt door een 1124 etc.
Valtra-Fordpower
@SJB533 Sommige... 😃
rene roadless
@RPCounty ook bij county maken ze weleens een blunder op het typeplaatje
RPCounty
@rene roadless Ja daar kun je de gekste dingen mee beleven. Maar als het nummer maar klopt met de trekker dan is alles toch goed denk ik altijd maar.
Robert87
Hoef je niet direct op te stappen en volgas de weg op. Eerst even achter op het erf oefenen lijkt me!
RPCounty
Ik denk dat als je 1 boom op je erf hebt staan dat je hem zeker nog raakt ook.
SJB533
@Valtra-Fordpower
Zijn altijd dezelfden he, die er tussen gaan zitten...
rene roadless
@RPCounty heeft zo'n county stuurfricties net als een Bulldozer uit vroeger tijden, zodat je 1 kant kompleet ontkoppeld en dan omschrankt
RPCounty
@rene roadless Ja werkt met frictiepakketen. Aan elke kant een dikke rollenketting voor de aandrijving naar voren.
koendexta
@rpcounty
OP mijn county staat sf 8546b

Wat wil dit zeggen?

Dank u
RPCounty
@koendexta SF is super Four. nummer kun je niks mee. moet 5 cijferig zijn en in dit geval beginnen met een 1
koendexta
@rpcounty

Staat die nummer in het gietijzer ? waar?

Dank U
RPCounty
@koendexta neestaat op het type plaatje op de treeplank.
jmos
Quote @RPCounty:
Ik denk dat als je 1 boom op je erf hebt staan dat je hem zeker nog raakt ook.

haha, dit zijn leuke uitspraken. 😄 zag laatst ook een foto van een woestijn waar een boom stond en die was omgereden door een vrachtauto. 😛 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de County Fourdrive ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!