Foto van een Mc-Cormick F-270, 
ondertrekhaak en hef zitten er weer aan, de achterkant is klaar. Geplaatst door zandvliet-120 op 19-01-2013 om 21:46:13, met 6 reacties.

Mc-Cormick F-270

542 foto's van @zandvliet-120

Foto van een Mc-Cormick F-270,
ondertrekhaak en hef zitten er weer aan, de achterkant is klaar

Reacties

volvo650
Mooi geschildert
mestyle
Mooi
zandvliet-120
Jawel he 😃 met de kwast die verf vloeit heel mooi ding vooral op dat ruwe ijzer
volvo650
Beter dan spuiten je krijgt het niet eronder
marc crijns
Mooie fotoserie van de restauratie!! in Frankrijk weet ik bijna zo'n zelfde F270 te staan. denk erover die te kopen. heeft iets meer als 5000 uren op de teller staan en heeft nagenoeg geen roest. jullie hebben als ik naar de datum van het project kijk waarschijnlijk al een en ander met deze trekker gedaan. is die geschikt voor allerlei kleine klussen op het erf of kan ik misschien beter naar een duitse uitvoering kijken? is er iets waar ik speciaal op moet letten als ik die f270 in frankrijk zou willen kopen?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick F-270 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!