Foto van een Roadless Ploughmaster 90, bezig met poseren. Gebaseerd op de 5000 6 X, met de Trader 590E diesel. Deze motoren zaten ook in de  County Super six en Roadless ploughmaster 6/4. zijn maar 1

Roadless Ploughmaster 90

777 foto's van @RPCounty

RPCounty
Foto van een Roadless Ploughmaster 90, bezig met poseren. Gebaseerd op de 5000 6 X, met de Trader 590E diesel. Deze motoren zaten ook in de County Super six en Roadless ploughmaster 6/4. zijn maar 1 jaar gebouwd en toen vervangen door de Ploughmaster 95 met de 2703 Dorset diesel.

Reacties

RPCounty
Kleine correctie, moet zijn vervangen door de Ploughmaster 95 i p v 93. die bestaan nl niet.
jmos
@RPCounty
je kunt je eigen beschrijving gewoon aanpassen hoor. 😛 staat als het goed is twee tekentjes bij. een geel spraakwolkje en een papiertje met een potlood. met die laatse kun je hem aanpassen.
ford5000
Schitterende trekker!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Roadless Ploughmaster 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!