Foto van een David Brown 900 blok met de aansluiting voor de opvoerpomp. Foto is geplaatst door jokeenmarten op 20-01-2013 om 14:41:22, met 6 reacties.

David Brown 900

jokeenmarten
Foto van een David Brown 900 blok met de aansluiting voor de opvoerpomp

Reacties

jokeenmarten
Wie heeft er zo'n type opvoerpomp voor mij ??
gertdl
@jokeenmarten ik heb nog een nieuwe liggen van een david brown 770/780/... weet niet of deze dezelfde is als degene die jij zoekt?
DB_jansen
Dit is inderdaad een lastige om te vinden, ik heb vele sites doorzocht maar niks gevonden. Het eninge wat ik je kan aanraden is om hier: dbtc.co.uk/index.php/ op het forum even te vragen 😉
jokeenmarten
Bedankt, ga ik proberen
jokeenmarten
@gertdl Zou zomaar kunnen,maar heeft die dan de bevestigingsbouten diagonaal, links is onder (zie mijn foto, daar kan je 'm aan herkennen en ik denk dat er geen glazen bol op zit.. wel zo'n hendeltje om met de hand te pompen, heb je een fot voor mij van jouw pomp ??

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!