Foto van een Ford Interieur. Stukje Topkwaliteid Ford.  Tis net disco zo... :(. Foto is geplaatst door velsje op 22-01-2013 om 17:42:43, met 15 reacties.

Ford Interieur

velsje
Foto van een Ford Interieur. Stukje Topkwaliteid Ford. Tis net disco zo... 😞

Reacties

Robin S
Welk type is dit?ik heb daarjuist mijn 8630 nog is gestart en mee gereden,twas zeker 3 maand geleden.geen enkel probleem,geen enkel lichtje dat brandde en direct gestart bij deze koude temperaturen!
velsje
@Robin S 5610 gen 2. schijnt bekent probleem te zijn bij deze types. Op moment start deze slecht. waarschijnlijk is de gloeispiraal kapot.
Robin S
@velsje hoe koud is het ginder misschien?hier was het -3 als ik de 8630 gestart heb,wel met wat voorgloeien.
velsje
@Robin S hier -4. vorig jaar wast kouder. toen keer min 15 geloof ik. toen ffe groeien, keertje de motor rond laten gaan en nog keertje gloeien en starte meteen
Robin S
@velsje ja al die lage temperaturen,dan zijn ze allemaal zo zot ni voor te starten.bij mijn nonkel zijn 2 fiats hadden geen zin!en bij ne kameraad,dieje zijn tracteurs staan nochtans binnen,hadden ze ook ni veel zin.
956xlpower
Voorgloeien? Kunt ook gewoon, op brandstofpomp knop indrukken dan krijgt um, volle bak diesel.
bert8210
@956xlpower kan zijn dat deze 5610 een rotatieve brandstofpomp heeft, dan zit dat knopje daar niet op
combi driver
Het kan zijn dat je vocht in het dashboard hebt wij hebben er ook wel eens last van als je de kachel hoog op zet en als het koud is maar bij ons zit er gewoon vocht in
velsje
@combi driver deze heeft dr zomer en winter last van.
als het goed is word het nu eindelijk gemaakt 😄
jdrulez
@velsje Is het dashboard probleem eigenlijk gemaakt?
velsje
@jdrulez Nee, nog niet. Zou eigenlijk een nieuw dashboard in moeten, om hem weer storing vrij te krijgen.
De Lmb heeft um wel een keer los gehaald, en na gemeten of zo. Heeft wel wat geholpen voor een tijdje, maar is nu weer net zo.

Doen er verder eigenlijk ook niks aan, tractor staat toch praktisch alleen maar voor de mengwagen. En hebben ut dashboard inprinciepe niet nodig
jdrulez
@velsje Oke, was gewoon even benieuwd. Ikzelf had het idee dat het met vocht te maken heeft.
Dat voorgloeien hoe doe je dat bij de 8630?
ford8630power
@jdrulez

Volgens mij kan dat niet, maar je kunt wel een klein knopje op de brandstofpomp indrukken om bij het starten wat meer brandstof erdoorheen te jagen.
velsje
Quote @jdrulez:
oon even benieuwd. Ikzelf had het idee dat het met vocht te maken heeft.

nee vocht niet, zelfs zomerdag als het tropisch is, heeft die er nog last van 😉

dat voor gloeien bij die types is volgens mij net het zelfde als bij de 5610, sleutel door draaien tot net voor het starten, en dan even 10 sec vast houden. dan goeid die um volgens mij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!