Foto van een Case MXU 110, bezig met laden van de voermengwagen. Foto is geplaatst door jobfendtvario op 27-01-2013 om 17:03:51, met 16 reacties.

Case IH Maxxum MXU 110 Pro

jobfendtvario
Foto van een Case MXU 110, bezig met laden van de voermengwagen

Reacties

japie82
Is dit in Groot-Ammers?
Valtrapowerr
@japie82 kan bijna niet missen 😉
mf565
Ik weet het ook wel zeker
japie82
@Valtrapowerr Ik ben niet zo bekend in die hoek, maar de omgeving kwam me bekend voor en 2 MXU's met een Trioliet mengwagen, vandaar... 😉
Valtrapowerr
@japie82 ja pcies. ik fiets er elke dag bijna langs, en zon baggerdepot heb je ook niet overal zo vlak naast een boerderij en een naastgelegen boerderij zon end vd weg af ook niet 😛
japie82
@Valtrapowerr Ik kom daar alleen langs als ik troep weg ga brengen 😄
Valtrapowerr
@japie82 haha ja naar school hoef jij niet meer 😛
japie82
@Valtrapowerr wellus!!! Ik ben vorige week 1,5 dag naar school geweest!!! en 11 feb. ga ik weer een hele avond en in nov. ook al een hele ochtend!
Valtrapowerr
@japie82 ow vertellis.. 😛
japie82
@Valtrapowerr spuitlicentie verlengen, moet ik 4 dagdelen in 5 jaar naar school, en als je dan wacht tot licentie bijna verlopen is, moet je in korte tijd 4 dagdelen naar school 😉
en 11 febr. is voor BHV.
Valtrapowerr
@japie82 ah zo 😉 mn pa moest dat een tijdje geleden ook. die had het via internet gedaan, dan hoefde die niet weg.
japie82
@Valtrapowerr Via internet kan ook, maar is nog duurder en schijnt ook moeilijker te zijn, en op school is ook gezelliger, beetje ouwehoeren over van alles en nog wat, net als vroeger :lol:
Valtrapowerr
@japie82 ja mn pa had het gedaan dat hij daar niet heen hoefde, hadtie geen tijd voor. via internet kon je zelf bepalen wanneer.
haha ja dat ist mooie van school :lol:
mfcase
Ik, japie82 en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Case MXU 110 (Voeren) naar Tractoren Case IH Maxxum MXU 110 Pro (Voeren)
jobfendtvario
Ik heb er een locatie bij gezet maar ja het is in groot ammers

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Maxxum MXU 110 Pro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!