De Esbeekse optocht staat tot in de wijde omgeving bekend als DE optocht die je moet zien, de mooiste optocht van de regio. Ook staat de optocht bekend om de actuele onderwerkpen.Ook dit jaar werdt di

John Deere Humor

JD6930
De Esbeekse optocht staat tot in de wijde omgeving bekend als DE optocht die je moet zien, de mooiste optocht van de regio. Ook staat de optocht bekend om de actuele onderwerkpen.

Ook dit jaar werdt dit zeker weer waar gemaakt!

Onder de noemer ''Klaar is Kees'' reed deze nagebouwde John Deere 6910? en Bema serie 1100 gisteren mee in de optocht van het haaikneuterrijk(Esbeek) en vandaag bij de Pezerikken(Hilvarenbeek).

Binnenkort meer op: trekkertrekker.nl/

Over ''Kees Schuif''
''Kees schuif'' houdt deze winter de Esbeekse binnenwegen gratis en voor niks sneeuwvrij, met de door de locale LMB gesponsorde trekker/sneeuwschuif:
bd.nl/regio/hilvarenbeek/…

Reacties

fendt818vario
Ik vind hem wel mooi creatief gemaakt!
Deere Hunter
Leuk gemaakt!
john deere 1640
Vorig jaar was in de optocht in budel door de cv de feestbeesten twee john deere hakselaars gemaakt die waren ook kei mooi hun hadde als thema wij zijn kneuzen moet je maar eens op youtube cv de feestbeestenb 2012 zoeken die is echt kei vet gemaakt
JD6930
Quote @john deere 1640:
vorig jaar was in de optocht in budel door de cv de feestbeesten twee john deere hakselaars gemaakt die waren ook kei mooi hun hadde als thema wij zijn kneuzen moet je maar eens op youtube cv de feestbeestenb 2012 zoeken die is echt kei vet gemaakt

Ja heb ik al wel een keer gezien denk, staat volgensmij ook wel een ofto van op Tractorfan, stond toen ook in de Boerderij TF Week ..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Humor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!