Foto van een International 844 S, bezig met poseren. Wagen naar huis brengen na een goede optocht trekke te boemeldonck.

International 844 S

Sanderford
Foto van een International 844 S, bezig met poseren. Wagen naar huis brengen na een goede optocht trekke te boemeldonck.

Reacties

hiddejdfan
@Sanderford jeuzes wat zijn die allemaal hoog die karren, ze hebben wel echt hun best gedaan
CaseSound
@hiddejdfan

Dit noemen wij nou een echte cv optocht! soms als ik de foto's zie op tf van de ^De Carnavals optocht^ krijg ik toch pijn in mijn hard want dat zijn meestal gewoon zuipwagens die binnen 1 week in elkaar zijn geprutst! dit wat je hier ziet is een goed voorbeeld van jaren bouw ervaring en natuurlijk niet te vergeten dat ze een dik half jaar aan het bouwen zijn van de wagen!
CaseSound
@hiddejdfan

Dit noemen ze tegenwoordig een carnavals wagen? als je hier mee zou rijden in boemeldonck dan zou je nog ineens geen laatste kunnen worden.
Sanderford
@hiddejdfan

Ja zijn 12 wagens van 11 meter en 13 van 8,5 meter. We beginnen met bouwen in september en zijn de dag voor de optocht klaar. Tijdens de optocht staat er een ombouwde trekker voor dat is verplicht.
Sanderford
@CaseSound
Mooi gezegd!
CaseSound
@Sanderford

tja als echte bekenaar is ut zo!
deeremeneer
Staat die trekker voor de wagen in de optocht?
Sanderford
@deeremeneer
Nee tijdens de optocht staat er een ombouwde fiat smalspoor voor. Bij andere clubs fendjes mn zwager een dexta enzvoort
Deutz-5006
Mooi Sander, hoe jullie die vormen enz er in krijgen is mij een raadsel, bouw hier ook un wagen van die lengte ma is allemaal wel een slachtje 'hoekiger'. En bevallen je bandjes nog? 😛
Sanderford
@Deutz-5006
Dank je! Jazeker met de bandjes gaat nog goed! Met de ford ook? We maken eerst van zwaar ijzer een constructie daarna met 6 mm betonijzer dat kopen we op rol maken we de vormen. Daaroverheen komt kippengaas daar maken we extra vorm mee en daarna met2 lagen papier met behanglijm en spuiten met autolak afgewerkt met vernis
Deutz-5006
Hotsters mooi man, lukt bij ons nu we al een paar jaar meerijden ook al een stuk beter, maar nu weet ik ook is hoe julie het doen. Ja prima je ziet het wel op fb 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!