Foto van een Veenhuis Rotomax, bezig met bemesten.'180 kuub per uur ^^ mest seizoen 2013 is los.. Foto is geplaatst door CaseSound op 16-02-2013 om 18:15:29, met 8 reacties.

Veenhuis Rotomax

244 foto's van @CaseSound

CaseSound
Foto van een Veenhuis Rotomax, bezig met bemesten.'

180 kuub per uur ^^ mest seizoen 2013 is los.

Reacties

jmos
Mooie kast 😄 met die capaciteit heb je onze hele opslag met een kleine dag leeg. 😃
CaseSound
@jmos

o kijk aan dit is ook wel het idiaalen niet tedikken mest, groot perceel ect. normale capaciteit is rond de 130-140 kuub per uur.
jmos
@CaseSound
ind. bij ons zul je piek capaciteit dit wel halen maar gemiddeld nooit. 😛 sleepslangen wil bij ons toch al slecht. veel stek en korte percelen van max 2bunder bij huis. rest is op afstand.......
CaseSound
@jmos

Idd al zou op afstand geen probleem zijn dan moet je werken met een mestcontainer en dan bijvoorbeeld 3-4 vrachtwagens in ut uur laten komen.
jmos
@CaseSound
kun je bij ons wel vergeten. 😛 niet de ruimte om vier auto‘s per uur vol te krijgen. 😃
Jerrykerkenveld
@CaseSound wat voor slangen hebben jullie er achter "" dan .. en is dat met of zonder water
brabander
@Jerrykerkenveld hey we rijden met 6 duims slangen als transport en 4,5 op de haspel, en we voege een beetje water toe maar dan moet de mest wel heel dik zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Veenhuis Rotomax ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!