Foto van een Renault Sjomp, bezig met poseren.Danoontje Junior ff poseren in de velg van het beest van buurman [@atlaspower]Over 15 jaar waarschijnlijk met zijn vriendinnetje Iris in dezelfde velg ;-)

Renault Sjomp

DANOONTJE POWERR
Foto van een Renault Sjomp, bezig met poseren.

Danoontje Junior ff poseren in de velg van het beest van buurman @atlaspower
Over 15 jaar waarschijnlijk met zijn vriendinnetje Iris in dezelfde velg 😉

Reacties

rickrenault
Deze is van @atlaspower toch die heeft hem echt mooi opgeknapt
DANOONTJE POWERR
@rickrenault Idd, zeker mooi geworden.
pino
Mooie trekker !!
ford5000
Prachtige beul van een trekker is dit geworden. 😄
@atlaspower Al geprobeerd om de kunststof deuren qua kleur wat op te frissen met een föhn, of wil dat helemaal niet?
atlaspower
@ford5000 nee ben een beetje bang voor een gevlekte deur dan, misschien eens een acrylspuitbus erlangs halen, maar het geeft wel breking nu,,
atlaspower
@DANOONTJE POWERR tenminste 1 buurjongen die de trekker van de buren mooier vind dan die van zijn vader 😄 hij hoefde nu geen snowboods aan, een dikke sjaal om, thermo ondergoed aan, wolle sokken en een bere muts op, met andere woorden hij kon nu in de rondte kijken en nog wat zien en horen haha
atlaspower
@ford5000 Omdat ik toch wel nieuwschierig ben heb ik het geprobeert eerst met een verf brander, dit gaf geen resultaat, toen met een gasbrander waar je mee hardsoldeer, ook geen resultaat, wel een hele hete deur 😄 word als ie moet verkleuren toch spuiten denk ..
ford5000
@atlaspower Hopelijk wel opgepast dat het niet zo warm werd dat de boel ging vervormen?
Met een verfbrander of gewone gasbrander verwarm je plaatselijk al gauw teveel en gaat vervorming van het oppervlak optreden.
Ik heb met een gewone haarföhn in het verleden goede resultaten behaald bij verkleurde/verweerde kunststof autobumpers, vandaar dat ik op het idee kwam dat het bij deuren als deze misschien ook wel werkte.
Jammer dat het in dit geval niet werkte.
Misschien is het wel overspuitbaar indien goed voorbehandeld met kunststof primer?
Heb hier helaas geen ervaring mee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Sjomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!