Foto van een Fendt 275 S, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Rene schut op 16-02-2013 om 22:07:27, met 9 reacties.

Fendt 275 S

Rene schut
Foto van een Fendt 275 S, bezig met poseren.

Reacties

jmos
Mooie bandjes. voor en achter allebij. 😄
Rene schut
@jmos dit is de grootst mogelijke combintie zonder verhoging van de spatborden 16.9r 30 en voor 12.5 r 20.
jmos
@Rene schut
dan hebben wij achter precies dezelfde banden liggen onder onze renault. 😃 voorbanden is anders want is 2wd maar deze trekker ziet er mooi uit op deze banden. rijdt ook goed met die voorbanden denk ik?
basgroot
Mooie banden 😉
Fendt_favorit
Super, ziet er goed uit! Nu cabine nog erop?
Rene schut
@Fendt_favorit ja ben nu met de cabine aan het spuiten en weer van nieuwe bekleden en verdere installatie van het elektra.
Rene schut
@jmos die voorbanden rijden echt super wou ook niet van die agressieffe banden voorop omdat hij toch geen zwaar trekwerk hoeft te doen en met scherp draaien laat deze de boel veel netter achter op het gras ed.
jmos
@Rene schut
mooi grote voorbanden rijden ook erg fijn. 😄 op onze deutz hebben we ook aardig groten liggen en dat rijdt echt goed. 😄 dat is dan wel een 2wd. 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 275 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!