Foto van een Case IH Sjomp.Magnum 370 CVX. Foto is geplaatst door RobinBos op 16-02-2013 om 22:10:43, met 19 reacties.

Case IH Sjomp

257 foto's van @RobinBos

RobinBos
Foto van een Case IH Sjomp.
Magnum 370 CVX

Reacties

redprideworldwide
Dikke trekker rijd super! Waar is dit?
Er zijn maar een handje vol van deze trekkers.
RobinBos
St valentin, rijd voor geen meter, zware tegenvaller, ze hadden hem beter eerst helemaal af kunnen maken en dan pas klanten ermee laten rijden. een steyr heb ik ook nog mee gereden, dat ging goed, maar die magnum was niet wat!
redprideworldwide
@RobinBos
Ik heb er ook al meegereden en die van ons reed super, even goed als een puma cvx en trekken als een steiger

Ben jij vorige week meegeweest met klantenreis mss?
RobinBos
Op eigen gelegenheid waren we daar, op woensdag volgens mij.
Ik ben er ook wel van overtuigd dat het goed moet komen, die steyr reed wel goed en voelde goed aan, maar die case niet, traag van reactie bij optrekken, afremmen, gas geven tussendoor, kon niet stabiel op snelheid blijven, en wat denk ik niet beter gaat worden is het janken van de transmissie..
redprideworldwide
Je had mss het linkerhandgas niet goed staan? Mij bevalt die best. Super motor en transmissie. Ook naar de MAN fabriek geweest?
RobinBos
Nee we hebben alles geprobeerd, maar dat ding was iets mis mee, eerst met de steyr gereden, die spoot er vandoor, veel te rap maar dat konden we mooi temperen met de rechter 'handgas', bij de magnum moest hij voluit staan, en zat er nog geen gang in.
redprideworldwide
Spijtig, ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt. Die andere hadden dat niet. Nu nog ongeduldig wachten op de productie modellen
RobinBos
Er waren er drie in de eu zei die instructeur, eentje stond binnen in de showroom, deze en een blauwe volgens mij, die stond buiten bij de fabriek.
verder wel mooi om ook daar eens te kijken.
redprideworldwide
Er zijn drie rode en drie blauwe, waarvan er twee blauwe nu in Zedelgem staan
nht8040
@redprideworldwide
die 2 blauwe van in zedelgem zijn nog gewone powershifts heb ik mij laten vertellen
selten
Quote @RobinBos:
nee we hebben alles geprobeerd, maar dat ding was iets mis mee, eerst met de steyr gereden, die spoot er vandoor

Wat voor Steyr was dat dan? Een 6230 CVT?
RobinBos
@selten klopt 😉
bediening kan ik niet echt aan wennen, is misschien maar net wat je gewend bent. maar dat ding reed wel naar verwachting, voelde goed direct aan.
selten
@RobinBos
Hoe lang heb je gereden? Scheelt ook als je maar eventjes hebt gereden is het ook lastig om te wennen 😉
RobinBos
@selten niet zo gek lang, maar als ik er langer op rij zie ik nog steeds niet duidelijk of hij in vooruit/achteruit/neutraal staat, en die rijhendel vind ik ook bloedlink eigenlijk, net als rijpedaal met stilstand, ding ging weer rijden toen ik uit de stoel stapte. verder waren die twee handgas hendeltjes wel makkelijk
selten
@RobinBos
Dan gaat hij toch gewoon piepen en stopt hij? En rijhendel toch gewoon op het knopje drukken en dan staat hij in neutraal? Sowieso moet hij piepen als hij niet op handrem staat.
RobinBos
@selten piepen deed hij alleen als hij op de handrem stond en we weg wilden rijden, maar niet als ik uit de stoel stapte en dan op het gas, dan ging hij zonder bijgeluiden gewoon rijden.
die neutraal is wel simpelweg een knopje idd, op de vooruit achteruit zit hij ook idd, maar ik heb niet kunnen vinden waaraan ik kan zien of hij vooruit/achteruit/neutraal staat. zit misschien wel ergens verstopt, maar als je het al aan de hendel kan zien is het wel makkelijk. zoals bij mf bijvoorbeeld, dan kun je ook versnellen/vertragen met de vooruit/achteruit
selten
@RobinBos
Ik zal je even een notificatie bij een foto van mij sturen. Daar kun je het op het Dash zien 😄
redprideworldwide
@nht8040
Ik zal dat morgen eens checken, hendel is zeker van auto command versie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Sjomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!