Foto van een Case IH Puma 195 CVX, bezig met cultiveren. Land los trekken over de vorst.. Foto is geplaatst door Ormel op 23-02-2013 om 13:27:07, met 9 reacties.

Case IH Puma 195 CVX

Ormel
Foto van een Case IH Puma 195 CVX, bezig met cultiveren. Land los trekken over de vorst.

Reacties

CaseSound
Machtige combinatie dat wilt wel brullen.
Hoeveel meters culter hangt er achter? en met welke snelheid.
Ormel
@CaseSound

Er hangt een 6 meter Evers cultivator achter. Met de vorst rij ik ongeveer 10 - 11 km/h, afhankelijk hoe de grond wil breken. Gistermorgen wou de grond helemaal niet breken, toen hield het met 5 km/h wel op.
CaseSound
@Ormel

o kijk aan vind het een pracht combinatie die 6 meters maakt het helemaal af.
SJB533
@Ormel
Wat is het doel van lostrekken over de vorst?
New Holland t6080
@SJB533 dat je de grond daar onder los trek waardoor het dieper in de grond kan drogen of vette klei fijner maken zodat het in het voorjaar beter te bewerken is 😄
jeroen13
DETAIL_MAN
Werkt mooi zo met GPS zo te zien, maar deze grond lijkt niet echt nat en het is ook geen kleigrond, is het toch echt om water af te voeren of heeft het een andere reden?
Ormel
We trekken de grond los om te zorgen dat er bij regenval het water gelijk weg kan zodat er geen plassen blijven staan. Ook is de grond, in het voorjaar, eerder bewerkbaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 195 CVX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!