Foto van een Rabe Kopeg 4 meter. Nieuwe tanden monteren. Foto is geplaatst door LoveMF3085 op 02-03-2013 om 20:01:53, met 6 reacties.

Rabe Kopeg

LoveMF3085
Foto van een Rabe Kopeg 4 meter. Nieuwe tanden monteren

Reacties

jmos
Enorm handig he zo‘n verreiker. 😄 shovels ook. 😄
LoveMF3085
Jazeker. Liggen knoeien onder de kopeg achter de trekker werkt ook niet. Zeker niet met een zware luchtsleutel in de hand. Mooi op hoogte zodat je goed erbij kan. In begin zijn ze begonnen met een Atlas 42b shovel, maar voor stro 10 hoog laden in de schuur was dat te weinig.
jmos
@LoveMF3085
daar kom je met een shovel idd te kort voor. 😄 wij hebben sinds een paar jaar een shovel (kleine 4,5 tons) en me vader zegt steeds dat hij die veel eerder had moeten hebben zoveel gemak hebben we eraan. 😄
LoveMF3085
Klopt helemaal. Hier zijn ze ook begonnen met een shovel, wel met de gedachte dat ze niet zeker wisten of we er genoeg werk voor hadden. Nu draait de verreiker 500+ uren per jaar. Zonder kunnen ze echt niet meer.
jmos
@LoveMF3085
haha, zo ist bij ons ook. 😄 kwam in de zomer van 2010 met iets van 4600 uur bij ons en nu staat ie op 6900 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Rabe Kopeg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!