Foto van een Welgro 6500 vacuumpomptankwagen, bezig met mest overpompen. Tank met 9000L pomp, hydraulisch bediende afsluiter achter en een zijaansluiting links. Gefabriceerd in Belgie. Welgro had zich

Welgro 6500

jammermaarhelaas
Foto van een Welgro 6500 vacuumpomptankwagen, bezig met mest overpompen. Tank met 9000L pomp, hydraulisch bediende afsluiter achter en een zijaansluiting links. Gefabriceerd in Belgie. Welgro had zich op dat moment reeds hoofdzakelijk gericht op het produceren van de bulkwagen voor mengvoeders in de fabriek te Groenlo.

Voor de tank staat een Ford 2600, de andere Ford is een 6640, deze staat voor de mestmixer met 1000rpm pto.

Reacties

jammermaarhelaas
Aub. type veranderen van Welgro tank naar Welgro 6500. Dit lukt mij niet als plaatser van de foto.
Bvd!
ford5000
Mooi plaatje Henri. Vooral de dappere 2600 voor de tank is mooi om te zien. 😄
jammermaarhelaas
@ford5000

Dank.

Ja, de 2600 doet het prima voor dit klusje, wanneer je met volle tank gaat rijden, en iets de bult op moet om bij een andere put te komen, komt ie van voren los 😄.
dickt
Ik, ford5000 en JohnDElema hebben dit object verplaatst van Tractoren Welgro tank (Bemesten) naar Machines Welgro 6500 (Bemesten)
jammermaarhelaas
@dickt, @JohnDElema en @ford5000

Bedankt voor het aanmaken van de juiste naam.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Welgro 6500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!