Foto van een John Deere 6105R, aan het mestmixen.. Foto is geplaatst door corald op 14-03-2013 om 18:28:34, met 11 reacties.

John Deere 6105R

corald
Foto van een John Deere 6105R, aan het mestmixen.

Reacties

Deere Hunter
Mooie trekker!
joeri-johndeere
Toen ik de foto zag dacht 7r ofzo, want mijn baas heeft een 6320 en die van hem lijkt veel kleiner maar is groter typen.
deze neus maakt het! mooie foto 😄
johndeerefavo
Dikke trekker
hert
Zie je nog wel wat met die voorlader de op
corald
@hert ja best te doen al is het wel minder als je de bak aan de grond hebt bij de 20 serie was het zicht dan beter
TomJD
Rijd deze trekker een beetje fijn? Wat zijn de voor en wat zijn de nadelen?
corald
@TomJD ja rijd zkkr fijn het enige nadeel is eigenlijk het zicht met de bak aan de grond. de voordelen zijn dat hij stiller is veel ruimere kabine, stabieler met de voorlader, gaat ook een stuk minder snel op de voorwielen, en een stuk beter zicht rondom.
corald
@TomJD ander nadeel met frontgewichten er aan kan de voorlader niet helemaal naar beneden omdat de framebalk van de voorlader dan op de gewichten komt
Arie de Graaf
Niet te hard zette he die mixer haha 😛
corald
@Arie de Graaf jaja dan gaat t nie goed

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6105R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!