Foto van een International Shovel, bezig met poseren.ja ja ze bestaan,international 620 W kraan!!iets voor de hobbyist,veel voor een klein beetje

International 620 W

inter-Eric
Foto van een International Shovel, bezig met poseren.
ja ja ze bestaan,international 620 W kraan!!
iets voor de hobbyist,veel voor een klein beetje

Reacties

Tom VB
Daar bij Atlas maakten ze vroeger ook kranen voor iedereen... Of was het Eder ? Of Liebherr ? ik weet het eigenlijk niet.
Tom VB
Ah, gevonden :

"This Germany company first started making excavators in 1953 and subsequently it produced machines to be sold both as Eders and under the names of other plant makers including Caterpillar, Hanomag, Massey Ferguson and International Harvester. In 1991 Eder was part of a joint venture that resulted in Caterpillar wheeled excavators being produced in a Sennebogen factory in Germany."

afkomstig van : cwmags.com/cpe-1-4/basic/…
kees 956
Mooie kraan, wat voor een blok ligt er in?
ford5000
@kees 956 Ongetwijfeld een Deutz F5L912.
ford5000
@Tom VB Is gewoon een EDER 815 in een ander jasje.
956xlpower
Rijd hem de weegbrug maar op, 20 cent de kg!
inter-Eric
@ford5000 fout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @kees 956 D-268 industriemotor
ford5000
@inter-Eric Kijk aan! Dus Inter stond er wel op om er een eigen motor in te lepelen?
De oudere CAT versies van deze hadden wel nog de Deutz motor, maar dat had er ook meer mee te maken dat CAT op dat moment niet echt een geschikte eigen motor had om in de 815/212 te hangen.
inter-Eric
@ford5000 dit is een international 620 w,staat op het type plaatje,gebouwd in opdracht van eder,international gebruikte in eigen machines eigen motors,dit ding is echt iets voor de verzamelaar!
ford5000
@inter-Eric Is zeker een mooi verzamelaarsobject.
guus-steyr
Ik, SJB533 en kees-steyr hebben dit object verplaatst van Tractoren International Shovel (Poseren) naar Tractoren International 620 W (Poseren)
wolseley
@inter-Eric mooie machine!
@ford5000 eder is geen inter he!
henk van vliet (etec) zegmaar liet ze in licentie Bouwen en niet door inter maar komt op zelfde neer als dat etec kraan.gewoon doodsan is dus
SJB533
@case inter kracht
Dat weet @ford5000 ook wel! Hij heeft toch nergens gezegd, dat dat zo is? Overigens kocht van Vliet ze gewoon in bij Eder en bouwde ze om, voor zover ik weet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 620 W ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!