Foto van een Farmall BMD.Paar jaar geleden bij de Harvest Fair in Beesd.. Foto is geplaatst door Davie Landinifan op 22-03-2013 om 11:25:13, met 9 reacties.

Farmall BMD

Davie Landinifan
Foto van een Farmall BMD.
Paar jaar geleden bij de Harvest Fair in Beesd.

Reacties

SJB533
Flauw trucje hoor... Super BMD stickers op een "gewone" BMD...
looper321
@SJB533
wat is het verschil dan?
SJB533
@Looper321
Wordt hier uitgelegd 😉
IHC-power
@SJB533 ik zou niet met zekerheid durven zeggen dat dit een gewone BMD is. Er zijn immers veel super BMD's zonder hef en dikwijls werden/worden de koplampen naar het dashboard toe verzet omdat die originele steunen van voorop de gril zeer zeldzaam zijn terwijl die steun aan het dasboard wel nog gewoon nieuw te krijgen is. Logica om dan stickers van een Super erop te plakken is ook ver zoek, aangezien een gewone BMD veel zeldzamer is. Waarom zou iemand dan niet willen aantonen dan hij een gewone BMD heeft? 😄
SJB533
@IHC-power
Zeg t mij, weet ik t ook 😛 Jij verwacht dus, dat dit een Super is?

@dickt
IHC-power
@SJB533 dit kan volgens mij gewoon een super zijn ja. Ik ken persoonlijk iemand die zen super bmd ook zo opgeknapt heeft. Gewoon de lampen naar achter verzet en klaar is kees. 😄
Deere Hunter
Wouw donders mooi Farmall! wij heben thuis een Farmall BMD!
interfan j
Een farmall super bmd heeft accubak achterop onder de stoel en een gewone bmd heeft deze onder de tank. Wij hebben er ook 1 (sbmd) daar werd ook eerst van gezegt dat het een bmd was maar als je naar originele fotos kijkt zie je het verschil. Dit is denk ik een normale bmd maar originele bmd stickers zijn lastig te krijgen, dus ist logish als er een ker sbmd stickers opgaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmall BMD ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!