Foto van een Fendt 714, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door landbouw op 22-03-2013 om 21:22:28, met 13 reacties.

Fendt 714

landbouw
Foto van een Fendt 714, bezig met bemesten.

Reacties

JD 6430 The Best
Geef mij maar een Vicon! Veel beter strooibeeld!
jd greenpower
@JD 6430 The Best
Dat is jouw mening! Wij hebben pas een amozone strooier op gps gekocht en dat werkt gewoon goed ook het strooibeeld.
JD 6430 The Best
@jd greenpower staat ook MIJ bij he 😉 bier hier uit de buurt heeft ook zn amazone, zitten allemaal banen in de aardappels, dealer kon hem ook niet goed krijgen!
jd greenpower
@JD 6430 The Best
Elk merk heeft zo wel eens een slecht exemplaar er tussen zitten. Sommige trekkers weet de dealer na levering ook niet goed te krijgen. Zo kan dat met die strooier van jouw buurman ook zijn. Zoals ik al zei, die van ons doet het gewoon goed.
JD 6430 The Best
@jd greenpower oke! Maar dit is niet de enige hoor, zijn in de buurt wel meer met het zelfde probleem, maar als die van jullie het goed doet, mooi toch? 😄
jd greenpower
@JD 6430 The Best
Ja dat het allemaal goed werkt is zeker mooi haha, maar dan ligt het probleem misschien bij de afstelling anders zou ik het niet weten.
JD 6430 The Best
@jd greenpower als de dealer en andere deskundigen erbij zijn geweest moet het goed zijn toch? 😄
Edwin-Lely
@landbouw Hoe bevalt deze strooier ?
jd greenpower
@JD 6430 The Best
Ja maar sommige exemplaren zijn gewoon op maandagmorgen gemaakt en weet je niet goed te krijgen.
JD 6430 The Best
@jd greenpower idd, maandagwerk=niet sterk werk 😉
jd greenpower
@JD 6430 The Best
Haha dat is waar
landbouw
Wij zijn er goed tevreden over. word wel enkel gebruikt voor gras en een beetje bouwland. Strpen ofzo in het gras heb ik nooit last van gehad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 714 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!