Foto van een Fiat Sjomp, bezig met ploegen / eggen. Sjomper kunnen we het niet maken, een trotse dik ingepakte maar toch nog stijf bevroren Danoontje power bij -1 graden, windkracht 7, op de cabrio aa

Fiat Sjomp

593 foto's van @atlaspower

atlaspower
Foto van een Fiat Sjomp, bezig met ploegen / eggen. Sjomper kunnen we het niet maken, een trotse dik ingepakte maar toch nog stijf bevroren Danoontje power bij -1 graden, windkracht 7, op de cabrio aan het stuifvrij maken van zijn land.

Reacties

DANOONTJE POWERR
100% sjomp
100% genieten

😃 😃 😃
DANOONTJE POWERR
Quote @atlaspower:
Sjomper kunnen we het niet maken

Verplaatsen naar aandacht gestolen, dat was mijn grap 😉
MF 2725
Quote @atlaspower:
dik ingepakte maar toch nog stijf bevroren Danoontje power bij -1 graden, windkracht 7, op de cabrio aan het stuifvrij maken van zijn land.
Hij liever dan ik. 😄
bob de bouwer
@atlaspower Als je dit doet ben je een echte bikkel
DANOONTJE POWERR
@bob de bouwer Zo is 't en niet anders, haha.
En ook nog een kuub zand in oren en ogen gisteren dus vandaag maar de zonnebril op.
atlaspower
@bob de bouwer liever een warm watje dan een bevroren bikkel 😃 maar wat waaide het hard vandaag, is hier 200 kub papier over de peen gegaan want stuifde alle kanten op.
bob de bouwer
@atlaspower ik weet niet wat je bedoeld met 200 kub over de peen, papier waait toch ook weg??
atlaspower
@bob de bouwer
we mogen geen mest /gier gebruiken om na het zaaien de grond stuif vrij te maken, dus hebben we daar nu papier cellulose voor in de plaats gekregen,, papier aangelengd met water en dat door elkaar heen geroerd dit spuit je met een ierwagen over de grond heen en als het opdroogt krijg je een papierlaagje wat de grond bijeenhoud tot op zekere hoogte
bob de bouwer
@atlaspower okè nu snap ik het, bedankt voor de uitleg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat Sjomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!