Foto van een Fendt 515 C, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door chris_farmer25 op 25-03-2013 om 11:52:03, met 16 reacties.

Fendt 515 C

chris_farmer25
Foto van een Fendt 515 C, bezig met bemesten.

Reacties

boerjochem
Mooi beesie
boerjochem
Mooi beesie
Case5130
Zit die mestput nou midden in het erf?
chris_farmer25
Zit een put onder de maissilo.
fendt308-driver
Wat is die gele bak?
chris_farmer25
Vragen over de gele bak zijn welkom, antwoorden waarvoor deze werd gebruikt ook. want ik weet t niet 😛 regio friesland/groningen moet deze hebben gereden in het verleden.
velsje
Is dat niet een ouwe tank van zoon boer, die ook keer in de boerderij gestaan heeft? die had een kleine pomp die in een voorraad bak pompte, en dan koj er met deze tank onder rijden en had je de mest stank in 1 keer vol. en in tijd dat jij aant bemesten bent pompt die kleine pomp de vooraad bak weer vol.

hier lijkt het teminste op, kweet niet of dat waar is hoor
mc 130
velsje
@mc 130 ja die bedoel ik 😄
cormick654
Ik dacht dat dit voor het sleepslangen is.
chris_farmer25
Kleppen (2stuks) kunnen allebei helemaal d.m.v. hydrauliek open. in de tank zelf zit een koppelstuk met 6 duims M-deel met deksel erop. deze loopt in een bocht naar de 6 duim die boven snijkast onder de zuigarm te zien is.
NAbbink
Grappig artikel in de boerderij..leuk bedacht..
denk alleen wel dat je dan beter een elektrisch aan gedreven pomp kunt gebruiken met ca. 15 kW ipv een 80 kW trekker laten brullen de hele dag. Zeker met de huidige dieselprijzen.. 't gaat om de kostprijs, niet om de aanschaf.
Turbo broekie
@chris_farmer25
Deze hebben jullie zeker niet meer ? Zo een rijdt ook in linde (drenthe)
chris_farmer25
Nee deze heb ik vorig jaar februari verkocht, dus het zou deze kunnen zijn? Heb nu een dubbeltwin 14kuub.
Turbo broekie
@chris_farmer25

Dat is de nieuwe eigenaar

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 515 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!