Foto van een Iseki TS 1910, bezig met tractorpulling. Klaar voor trekkertrek.. Foto is geplaatst door ihc-driver op 25-03-2013 om 19:51:58, met 12 reacties.

Iseki TS 1910

89 foto's van @ihc-driver

ihc-driver
Foto van een Iseki TS 1910, bezig met tractorpulling. Klaar voor trekkertrek.

Reacties

NHtvt135
Mooi!
ihc-driver
Ik moest ze even naar mijn trekker brengen en ja dit was ff t makkelijkste, het gaat wel voor ff maar je moet erg voorzichtig doen. Maar vond t wel humor zo
nicolass
Voorbanden van een fendt smalspoor. in hoeveel ton doe je mee ?
NHtvt135
@ihc-driver is wel dikk hoor! 😄 pullen maar 😃
ihc-driver
@nicolass Nee geen voorbanden van een smalspoor, dacht maar weet t niet zeker een oude 610. iseki blijft lekker aand e zijlijn, maar grappige was wel dat je nog even goed kon sturen ondanks die gewichten voorop
nicolass
@ihc-driver wat heb je moeten aanpassen om die bande er aan vast te kunnen maken ?
ihc-driver
@nicolass de flens van de as past precies in de flens van de velg dus hebben wij (mn broertje) een ronde plaat uitgesneden en dan de gaten van de flens en de velg geboord dus er zit een adapterplaat in.
isekitu1900
@ihc-driver Hoe rap gaat ie op zijn rapst? Ik overweeg om me er ook een aan te schaffen, ben je er tvereden over?
ihc-driver
@isekitu1900 Ik weet het niet zeker maar dacht iets van 30 a 35 km uur ofzo, is vrij rap deze. We zijn er zeker tevreden over, zijn handige kleine trekkertjes.
isekitu1900
@ihc-driver Wow, 30 à 35, heb je daar voor een speciaal tandwiel gestoken of is dit standaard?
ihc-driver
Ik weet het niet, maar loopt erg rap

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TS 1910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!