Foto van een Porsche Junior, bezig met.even een stukje in de sneeuw rijden in duitsland.. Geplaatst door junior fan op 31-03-2013 om 18:55:47, met 11 reacties.

Porsche Junior 109

Foto van een Porsche Junior, bezig met.even een stukje in de sneeuw rijden in duitsland.

Reacties

marcpd
Is een 109 K
junior fan
@marcpd nee
een 109 of 108
Inter1246fan
Prachtige Junior!
marcpd
@junior fan Is naar mijn mening toch wel een echte 109 K, luchtinlaat bij deze is anders dan bij een 108, motorkap draait naar voren open, bij een 108 gaat ie naar achteren open. Zitting heeft een platte veer, een 108 heeft een ronde, zo te zien heeft ie geen verstelbare vooras, een 108 heeft dat wel. Kan natuurlijk ook een 108 wezen, waar al het gene wat ik hierboven beschreven heb is aangepast, kan natuurlijk ook een "overgangsmodel " zijn. Kun je op het typeplaatje kijken?
junior fan
@marcpd waar staat k voor
Allgaier R22
Het is een 109 zie deze link: . dit is de zelfde
marcpd
@junior fan K staat voor korte uitvoering, je hebt ook nog een L , hebben een ander koppelingshuis.
junior fan
@marcpd kan best zal naar vraagen
Allgaier R22
Effe verplaatsen naar Junior 109.
junior fan
@Allgaier R22 kan niet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Porsche Junior 109 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!