Gisteren hebben we even een extra aankoppelpunt aan de landrol gebouwd. Orgineel was het een turkse rol voor in de hef. Helaas paste hij niet in de vanghaken en beviel een gedragen rol niet, dus is er

Zelfbouw Landrol

danny_ford
Gisteren hebben we even een extra aankoppelpunt aan de landrol gebouwd. Orgineel was het een turkse rol voor in de hef. Helaas paste hij niet in de vanghaken en beviel een gedragen rol niet, dus is er vooraan een stuk van een vicon pendelstrooier aangekomen. Nu hebben we er gisteren een stuk van een lely kunstmeststrooier aangebouwd, zodat we hem in de hef kunnen vervoeren over de weg. Nu is het dus een rol met twee stukken kunstmeststrooier eraan, een stuk vicon en een stuk lely.

Reacties

twand2505
Hopen dat je wel kan lassen 😉
danny_ford
Dat gaat bij mijn vader wel goed 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Landrol ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!