Deze shovel lijkt op onze toekomstige nieuwe shovel.. :-). Foto is geplaatst door claasfan530 op 16-04-2013 om 21:00:42, met 11 reacties.

Giant V4502T

claasfan530
Deze shovel lijkt op onze toekomstige nieuwe shovel.. 😄

Reacties

williamJD
Wij hebben precies dezelfde, met de breedst banden erop en een cabine 😉
claasfan530
@williamJD haha ja wij ook!! hij wou ons eerst een zonder cabine verkopen. Toen zijden wij al: la jij dan voer als het sneeuwt en zij zei: NEE LIEVER NIET!!
williamJD
@claasfan530 Haha groot gelijk, zonder cabine als het dan regent ofzo ja idd dan is echt kut. Is ook wel lekker, je hebt verwarming en radio enzo. Wij hadden hiervoor verrijker, dis veel beter!
claasfan530
@williamJD haha idd!! goed om te horen!! we krijgen hem eind mei dus duurt nog ff... 😞
williamJD
@claasfan530 Hebben jullie een bak met klem? Anders is de optie dat je de bediening daarvoor op de joystick hebt erg handig, anders moet je de hele tijd naar een hendeltje achter de joystick graaien als je de klem wilt bedienen. En dat is knap irritant.
claasfan530
@williamJD ja dat kon wel hebben we nog niet gedaan. we willen het eerst zo proberen! hadden jullie dit eerder ook niet??
williamJD
@claasfan530 Wij hebben het gelijk gedaan, we hadden er een op demo zonder en dat vonden we echt klote. En we hebben alleen een bak met klem, om voer mee te rijden en uit te mesten.
claasfan530
@williamJD oke dan, wij doen het in eerste in stansie niet!
williamJD
@claasfan530 Wij waren het natuurlijk ook van onze vorige verrijker gewend dat het op de joystick zat. Waarschijnlijk raak je aan dat hendeltje ook wel gewend, en als het niet werkt kun je het vast nog wel laten veranderen.
claasfan530
@williamJD ja we kunnen dat nog veranderen maar dat kost wel meer dan als je het meteen zou doen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant V4502T ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!