Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren. op de ATH 2012.. Foto is geplaatst door marco steyr op 18-04-2013 om 16:16:23, met 2 reacties.

John Deere Meerdere

marco steyr
Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren. op de ATH 2012.

Reacties

JD6930
Pracht foto, dat lijkt mij ook wel mooi, als je in een dorp woond waar 2 jaarlijks zo'n grote agro beurs wordt gehouden.

Ben er tijdens de opbouw 3 keer geweest, op donderdag 30 augustus 1 keer en 31 augustus 2 keer, en daarna op 5 september nog 1 keer om de beurs te bezoeken. 30 en 31 augustus met de vrachtwagen van Geert-JandeKok BV meegereden om machines te brengen voor de eigen stand van de Kok, en 5 september met vertegenwoordigers(van de Kok) om de beurs te bezoeken.

Is een mooi groot evenemententerrein, dat van Walibi. Vooral als je met een Yanmar ViC10 in slakkentempo naar de andere kant vant terrein moet. 😃 Maar was leuk om te doen. Dan kunde tijdens het rijden een groot deel van de beurs in opbouw zien/op de foto zetten. 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!