Foto van een John Deere 7820, bezig met poseren. PPO Lelystad met een John Deere 7820 onderweg. Binnenkort meer op http://www.trekkertrekker.nl

John Deere 7820

Fendt940
Foto van een John Deere 7820, bezig met poseren. PPO Lelystad met een John Deere 7820 onderweg. Binnenkort meer op trekkertrekker.nl/

Reacties

Koentjuh
Mooi Bob!
Fendt940
@Koentjuh

Bedankt Koen!
Deere Hunter
Leuke combinatie!
tractortje
Beetje amerikaans toch veel te groot voor de nederlandse velden wel mooie foto 😃
janc
Mooie foto maar is ie niet veel te breed ze bekeuren hier al als je met dubbellucht buiten de 3,5 meter bent
fendt818vario
Mooie trekker van het PPO!
Fendt940
@janc

Deze reed niet op een openbare weg hier. Was een betonpad parralel aan de weg. Over de openbare weg breder dan 3,5 mag alleen met ontheffing voor zover ik weet. Ik denk niet dat deze veel over de openbare weg gaat.
janc
Dan tref je t niet als je de dubbellucht er elke keer af moet halen maar blijft wel mooie combi
Fendt_John Deere
Ìk zag deze vanmiddag bezig, mooie combinatie!
NHSanderJD
Hier in de buurt rijd er ook zo een combinatie rond alleen dan met een Fendt 939 er tussen, en hij rijd gewoon tientallen kilometers over de weg, belachelijk!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!