Foto van een Mc-Cormick D 440, bezig met poseren.Foto gemaakt tijdens de AVH in Doesburg. Oldtimer show met tractoren, trucks, auto's en stationaire motoren. Ook een trekkertrek. Meer foto's, ook van

Mc-Cormick D 440

4.764 foto's van @dickt

dickt
Foto van een Mc-Cormick D 440, bezig met poseren.
Foto gemaakt tijdens de AVH in Doesburg. Oldtimer show met tractoren, trucks, auto's en stationaire motoren. Ook een trekkertrek.
Meer foto's, ook van de trucks en auto's, op
plus.google.com/u/0/…

Reacties

ed inter
Volgens mij zijn er nooit zulke spatborden op een 440 geleverd en de uitlaat door de motorkap kan ik me ook niet herinneren
ed inter
Maar verder mooie trekker waar er weinig van zijn gemaakt
dickt
@ed inter
Misschien kan @HarmBoer je meer vertellen over de spatborden en de uitlaat.
HarmBoer
@ed inter De spatborden zijn niet origineel ze zaten er op toen ik hem kocht,ze zijn nog wel nieuw te koop.Motor is vervangen door een DD 132 de DD132S was kapot gevroren.De compressor was er ook niet bij.Het uitlaat spruitstuk is een halve slag gedraaid en daar de uitlaat op gebouwd.Dus verre van origineel.De motor is totaal gereviseerd en aan 30 pk heb ik voldoende voor ploeg en maaiwedstrijden.
ed inter
Hamboer :Ik heb in de begin 60erjaren bij De Ridder in Soesterberg vaak met een 440 gewerkt heb er ook nog enkele foto's van, daar zaten ik zal het maar Farmall spatborden noemen Wat ik me wel herinner als ie echt moest werken had hij die dikkere radiateur hard nodig en door de compressor een erg felle motor veel feller dan bv. een uitlaat turbo kan zijn Bij b.v. oude boomgaard frezen op de klei ,bij een lange dag had ik twee jerrycans extra diesel nodig
dickt
HarmBoer
@ed inter Klopt deze 440 was van mijn toenmalige loonwerker heb daar veel aardappelen mee gerooid,die felheid herinner ik me nog wel als je naar het gaspedaal keek reageerde die al. Hij is nu een stuk rustiger zonder compressor.Maar ja hij is niet origineel.
guuskeunen
Is dat origineel met dat opstapje en dat gereedschapskistje?
dickt
@guuskeunen
Ik weet het niet.
Maar ik zal de eigenaar @HarmBoer even in dit antwoord opnemen, dan ziet hij je vraag ook. Hij weet het antwoord vast wel. 😄
HarmBoer
De gereedschap kist is origineel,het scherm kapje bij de aandrijving niet en het opstapje(oude mannen stap)ook niet.Als je jong bent spring je in een keer op de tractor als je ouder wordt gaat dat wat minder.
dickt
Gezien, @guuskuenen?
guuskeunen
@HarmBoer Wat bedoel je met dat beschermkapje over de aandrijving? Op onze 440 zit helaas geen gereedschapskistje meer en ik spring er gelukkig nog zo op.
guuskeunen
@dickt jaja, snelle reactie 😃
HarmBoer
@guuskeunen Dat plaatje dat vast zit aan de gereedschap kistje,voor de veiligheid doet het goed bij de jury met gras maaien,De bescherming wat daar onder zit dient alleen voor dat het gras niet in de aandrijving komt.Is jou 440 helemaal origineel met compressor en ronde spatborden?
guuskeunen
@HarmBoer ja, compressor zit er nog op en werkt ook. De schelp spatborden zijn ook origineel. Mooie trekker trouwens.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 440 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!