Foto van een Fendt 828 met in de hef een Miedema CP 42, bezig met aardappelen poten.Nieuwe pootcombinatie van Van den Borne.Bron: www.vandenborneaardappelen.com

Fendt 828

Jeer1
Foto van een Fendt 828 met in de hef een Miedema CP 42, bezig met aardappelen poten.
Nieuwe pootcombinatie van Van den Borne.
Bron: www.vandenborneaardappelen.com

Reacties

JohnDElema
Zoo, mooie combinatie om te poten zo!
selten
Voor en achter dubbellucht ziet er zeker wel dik uit!
ValtraT202
@Jeer1 heb je die stage loper nog ook gesien?
Boerenjongen16
@Jeer1 Hoe heb je die foto vanuit de hoogte gemaakt? Mooie combi!
Jeer1
@ValtraT202 Ik heb deze foto van hun site gehaald, vandaar mijn bronvermelding. Ik weet dus ook niet of daar hun stage loper liep;). De foto is wel vanuit hoogte gemaakt zover ik weet@Boerenjongen16
MaxxuM4ever
@Boerenjongen16 hij "leent" nogal eens foto's dus deze zal hij ook wel niet zelf gemaakt hebben. kijk maar bij het commentaar onder zijn foto's van jos sloot.
Jeer1
@MaxxuM4ever Och dat doen er wel meer hier op de site. Als je er de bronvermelding bij zet, is er toch niks aan de hand.
JJ
Bij van den Borne hebben ze altijd een stage loper, dus dat is niet zo bijzonder. Foto is waarschijnlijk gemaakt vanuit Jacob Ijn quadcopter.
NHSanderJD
Die borden voorop de frees staan hangen verkeerd.
mike_v
@JJ & @Boerenjongen16,
De foto is gemaakt vanop een verreiker. De Quadcopter is niet gebruikt die dag. De foto is gemaakt voor de website van Van Den Borne Aardappelen en AgroFotografie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 828 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!