ik op de heftruck aan het kisten rijden voor aardappels rooien. Foto is geplaatst door Robert op 30-09-2007 om 04:15:26, met 15 reacties.

Mitsubishi heftruck

Robert
Ik op de heftruck aan het kisten rijden voor aardappels rooien

Reacties

Robert
Straks weer druk in de wortels, lekker alles er onder smeren
me
Nou zou ik blij zijn met zo kooi als het erf een beetje ongelijk is 😃 .. freelift-hefmast is wel relaxed maar als je zoiets beurt kan het wel makkelijk achterover vallen 😃 ! .. mooie hefturk trouwens 😃
Robert
Gelukkig is ons erf mooi vlak;-)
ag en verder ben ik wel gewent met 3 hoog te rijden.
doen we leeg altijd. de andere 2 heftrucks die we hebben zijn wat ouder maar hebben wel de zelfde mast maar bevalt ons prima!!
Robert
Ik stel voor om de foto te verplaatsen van Foto Mitsubishi 2001 naar Mitsubishi 30
Robert
Ik stel voor om de foto te verplaatsen van Foto Mitsubishi 2001 naar Mitsubishi heftruck
me
Okeeej.. freelift werkt ook heel mooi .. ideaal in lage ruimte's ..en alst vlak erf is ist idd zoiezo goed 😃 ! .. maar is dit bij jullie thuis ook met al die trekkers ?
Robert
Ik heb thuis geen bedrijf, dit is bij een oom van mij waar ik veel werk, die zit in de noor oostpolder met een andere boer samen, hebben 180 hectare in wortels, uien, bieten en pootaardappelen. de foto's met meestal JD er op is hier in groningen in de buurt werk ik meer en loop er ook stage, die doet loonwerk in graan en aardappels en heeft hij zelf ook.
Robert
Dus werk eigenlijk op 2 bedrijfen
maar werk meestal hier in groningen is voor mij wat dichter bij
me
Okeej .. iig gave spullen die je overal ziet 😄 ..
Robert
Ben blij dat ik er ook mee mag werken:P
Robert
Aankomend voorjaar weer alle kisten wassen waarschijn lijk... dat zijn er niet te wijnig. hebben 3 koelcellen waar in totaal aal 2500 kisten in gaan
en dan hebben we ook nog 2 droog schuren waar elk 700 kist in kunnen...
me
Hahahahahaha .. groot bedrijf dus ook 😃 !
Robert
Ja best wel..
Thomas_MF
Foto is verplaatst van naar Mitsubishi - heftruck, de titel van dit onderwerp is dus ook gewijzigd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mitsubishi heftruck ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!